VHP doneert aan jarige Pacellischool

VHP doneert aan jarige Pachellie school (1)In verband met het 55-jarig bestaan van de Pacellischool te Lelydorp, heeft de Vooruitstrevende Hervormings Partij (VHP) in samenwerking met de familie Sardani, een donatie gedaan aan deze school. De nieuwe kinderspeeltuin is volledig opgehoogd met baanzand en om de speeltuin is er een omrastering geplaatst, waardoor de sfeer van de tuin in zijn geheel is veranderd. VHP-voorzitter Chan Santokhi memoreerde in zijn speech dat hij sympathie en een sterke verbondenheid heeft met deze school.
Destijds zijn de asbestplaten vervangen en de school is helemaal gerenoveerd samen met de Rotary Club. Voorts zijn de 2 kinderen van de VHP-voorzitter ook op deze school geweest, waarvan zijn dochter nu net afgestudeerd is als masters in ICT. Bovendien komt Santokhi om de 5 jaar naar deze school om zijn stemplicht te vervullen. Hij zal ook als DNA-lid alles in het werk stellen om deze school te blijven ondersteunen.

error: Kopiëren mag niet!