77 stuks scherpe patronen onderschept

Maikel F. (28) werd dinsdag door de politie van Wanica aangehouden en in verzekering gesteld. Hij was bezig goederen uit een onbewoond gemeubileerd pand aan de Soematraweg in zijn voertuig in te laden. De buren werden tijdens zijn snode daad wakker en schakelden de politie in. De sterke arm heeft de verdachte op heterdaad betrapt. In de wagen werd een aggregaat (generator) en 77 stuks 9 mm scherpe patronen aangetroffen. De verdachte geeft toe in de woning te zijn geweest. Gezien het gewicht van de generator vermoedt de politie dat nog iemand de verdachte heeft geholpen om de buit in te laden. In het belang van het onderzoek is Maikel in verzekering gesteld. Ten aanzien van de 77 stuks scherpe patronen kon de verdachte geen nadere verklaring geven.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!