Stichting Highway maakt ruim 1300 kinderen blij

Frontfoto 1
1Highway aa
1Highway bb
1Highway ccDe Stichting Highway voor Welvaart en Welzijn heeft zondag een mega kinderdagfeest georganiseerd op Ramcharan’s Playground. Ruim 1300 kinderen zijn vermaakt met zang, dans, muziek, spelletjes, springkussens, snoep, snack, warme maaltijd, paardrijden en nog een heleboel. “Vorig jaar hadden we 700 kinderen, dit jaar had ik wel verwacht en het zijn uiteindelijk 1.300 kinderen geworden”, zegt Jitin Ramcharan, voorzitter van Stichting Highway. “Het was heel veel werk, dat dankzij een vrijwilligers korps tot een goed einde is gebracht. Ramcharan bedankt de sponsors voor het realiseren van dit evenement. “We hebben dit feest al voor de 6de keer georganiseerd en steeds krijgen we er plezier in om de kinderen blij te maken. Voor volgend jaar wordt dit feest gehouden op zondag 2 december 2018. (foto’s: Regilio Derby)

error: Kopiëren mag niet!