Moordzaak Clarissa Boldewijn uitgesteld

Kantonrechter Ingrid Lachitjaran heeft de behandeling van levensberovingszaak van Clarissa Boldewijn op verzoek van advocaat Murvin Dubois uitgesteld. De raadsman heeft meer ruimte nodig om de telefoonuitdraai te bestuderen. In deze strafzaak staat de verdachte Jonathan L. terecht. Hij verklaarde op de afgelopen zitting dat de 20-jarige Clarissa Boldewijn in zijn armen is doodgegaan. Hij had nooit de dood van Clarissa gewild. Volgens Jonathan had hij 450 gram drugs aan haar overhandigd, omdat zij hem voorhield dat haar vader voor 100 gram Euro 2000 kon regelen. Op 31 december 2016 gaf hij die 450 gram drugs aan haar. Het enige wat hij wilde, is zijn geld. Op 15 januari 2018 wordt de behandeling voortgezet. Op die dag wordt de analyse van de telefoonuitdraai behandeld. De verdachte blijft aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!