73-jarige vrouw beroofd

Een autobestuurder heeft woensdagmiddag iets voor twee uur een 73-jarige vrouw beroofd van haar portemonnee inhoudende SRD 800. Volgens verklaring van de aangeefster liep zij van de winkel naar haar woning. Zij was al bijna thuis toen een voertuig naast haar stopte en haar zogenaamd naar een adres vroeg. Het slachtoffer stond niets vermoedend met haar portemonnee in haar hand. Tijdens het gesprek rukte de autobestuurder de portemonnee van het slachtoffer weg en reed toen snel door. Hij is richting de Gijsbertusstraat opgereden. Het slachtoffer was hevig geschrokken en was erg onder de indruk van het gebeurde. “In deze tijd zullen mensen anderen die hulp nodig hebben, niet meer willen helpen. Het is erg dat senioren burgers op deze wijze worden beroofd. Mijn goedheid is mijn ongeluk.” De politie van Geyersvlijt heeft de aangifte ter zake opgenomen. Er is vooralsnog niemand aangehouden in deze zaak. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!