Monseigneur Zichem Sportcomplex in gebruik genomen

Een momentopname tijdens de opening van het Monseigneur Zichem Sportcomplex aan de Van Roseveltkade
Een momentopname tijdens de opening van het Monseigneur Zichem Sportcomplex aan de Van Roseveltkade
Tijdens de heropening van het NGVB Stadion op 25 november is bekend geworden dat het sportcomplex, dat tot de Rooms-katholieke gemeente behoort, is omgedoopt tot het ‘Monseigneur Zichem Sportcomplex’. Bisschop Karel Choennie sprak tijdens het feestelijk en sportieve ingebruikname, dat vooraf werd gegaan door een eucharistie viering in de kathedraal, waarna er in processie werd gelopen naar het sportcomplex aan de Van Roseveltkade. De geestelijke benadrukte dat de accommodatie er vooral is voor de jongeren. Hij sprak de hoop uit dat er goed wordt omgegaan met de faciliteit. De paters speelden een voetbalwedstrijd tegen de misdienaars, welk treffen in een gelijkspel eindigde.
HD

error: Kopiëren mag niet!