Lijk 75-jarige toerist gekneveld aangetroffen

Het ontzielde lichaam van de 75-jarige vakantieganger, Jansen Jacobus Adrianus, werd zondagmorgen ontdekt in zijn huurwoning aan de Kwattaweg. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het betreft een hoogbouwwoning. De eigenaar van het pand had de benedenwoning verhuurd aan dit slachtoffer. De bewoners van de bovenwoning ontdekten het lijk en schakelden de politie in. Ter plekke aangekomen trof de politie het ontzielde lichaam van de 75-jarige in zijn woonkamer, op de vloer gekneveld aan zijn benen met een laken en ook aan zijn hals was hij gebonden met een stuk laken. Het slachtoffer is hoogstwaarschijnlijk door wurging om het leven is gekomen. De woonruimte van dit slachtoffer was helemaal overhoop gehaald. Het vermoeden bestaat dat dit slachtoffer door criminelen om het leven is gebracht. Er kan sprake zijn van roofmoord zegt de politie. Het voertuig, een Mitsubishi Pajero, welke dit slachtoffer reed is ook meegenomen door de daders. De politie van Munder heeft de zaak reeds overgedragen aan recherche Kapitale Delicten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Het buitgemaakte voertuig is nog niet terecht.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!