Vriendin ontvreemdde Euro 900 en USD 300 van vriend

De politie van Paramaribo heeft woensdag een aangifte opgenomen van de aangever O.A. Hij deed aangifte tegen zijn vriendin E.D. Volgens de aangever was hij de nacht daarvoor met de vriendin in een pension geweest om gemeenschap met haar te hebben. Op een bepaald moment is hij naar de badkamer geweest en hij liet zijn portemonnee met Euro’s en USD onbeheerd achter in de kamer. Na het vertier, nadat hij de vriendin thuis had afgezet en zelf thuis was aangekomen, kwam hij tot de ontdekking dat uit zijn portemonnee Euro 900,- en USD 300,- werden vermist. Hij maakte terstond contact met zijn vriendin. Zij heeft op haar beurt met haar dochter Euro 700,- en USD 100,- gestuurd voor de aangever. en nadien nog eens Euro 100,- en USD 100,-. . Volgens de verdachte had zij Euro 900,- en USD 200,- van haar vriend weggenomen. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie heeft de politie de vrouw in kwestie, na een ernstige waarschuwing, heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!