Drie verdachten kort na diefstal aangehouden

De verdachten D.P. (18) en de 17-jarigen J.A. en I.B. zijn maandag door de politie ingesloten voor diefstal middels geweldpleging. De verdachten benaderden een man en knoopten een gesprek aan met hem. Op een gegeven moment raakten zij verwikkeld in een woordenwisseling. Dit was onderdeel van hun modus operandi. Na de ruzie beroofden zij het slachtoffer van zijn geld en mobiele telefoon. De verdachten zijn gewelddadig in de broekzakken van het slachtoffer geweest en hebben daaruit SRD 190 en een mobiele telefoon weggenomen. Na de daad renden de daders weg. De politie die terstond op deze melding inspeelde, heeft het trio aangehouden en hen na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De twee minderjarigen zijn overgedragen aan Opa Doeli. De buit is terecht en inmiddels afgestaan aan de benadeelde. Dit incident deed zich voor te Kasabaholo.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!