Zoon steelt voertuig van moeder om overval te plegen

De politie van Paramaribo heeft zondagavond de 32-jarige verdachte C.R. aangehouden wegens diefstal van een voertuig. De moeder van de verdachte deed aangifte ter zake diefstal van haar voertuig. Haar zoon ging ervandoor met de wagen en heeft valse kentekenplaten gebruikt om later op de dag een overval te plegen in een supermarkt te Latour. Het gelukte de politie om de verdachte aan te houden aan de Kankawastraat. De gestolen wagen is terecht. Gaande het onderzoek is de politie op het spoor gekomen dat de verdachte tezamen met een tot nog toe onbekende persoon ook een overval heeft gepleegd in een supermarkt. Dit heeft de politie achterhaald op basis van beelden van een beveiligingscamera. In het belang van het onderzoek is C.R. in verzekering gesteld. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!