Drie kilo cocaïne verandert in blom

3 kilo coca+»ne verandert in blomTwee politieagenten in verzekering gesteld

Twee politieagenten te werk gesteld op politiestation Richelieu in Commewijne, zijn donderdag in verzekering gesteld in verband met de wonderbaarlijke verdwijning van drie kilo in beslag genomen cocaïne. Op zaterdag 4 november was het Regio Bijstandsteam Oost bezig met controlewerkzaamheden op post Stolkertsijver. In een personenwagen onderschepten de agenten drie pakjes van elk een kilo met daarin een witte substantie. Dit spul werd voor nader onderzoek uitgetest en het resultaat was positief voor drugs. Het ging is deze om cocaïne.
In verband met dit onderzoek werd de bestuurder C.B. aangehouden. De drugs werden overgebracht naar post Richelieu en vandaar naar de Narcoticabrigade. Opmerkelijk in deze is dat de drugs tijdens het transport van Richelieu naar Narcotica is veranderd in blom. Er ontstond binnen het korps een hele commotie omtrent deze kwestie. Er werd een intensief onderzoek ingesteld, waarbij twee agenten die belast waren met het transport zijn aangehouden. Zij moeten meer afweten over het veranderen van de cocaïne in blom.
Het gaat in deze om de agente A.D. en een politieman R.A. Beide wetsdienaren zijn in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld. Zij ontkennen de beschuldigingen aan hun adres steevast. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!