Gepensioneerde landsdienaren ontvangen SRD 200

De gepensioneerde landsdienaren hebben in de maand oktober 2017 hun koopkrachtversterking van SRD 200 ontvangen. Dit hebben enkele gepensioneerden bevestigd tegenover Dagblad Suriname. Deze koopkrachtversterking is tot stand gekomen na een heftige algemene ledenvergadering (alv) van de Bond voor Belangenbehartiging van Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) op 6 oktober 2017 welke fysiek ondersteund werd door de Confederatie van Organisaties voor Landsdienaren (COL). De leden waren op dezelfde dag de straat opgegaan om aandacht te vragen voor de vele knelpunten waarmee zij te kampen hebben. Daarbij werd de alsmaar uitgestelde rechtmatige koopkrachtversterking afgedwongen. Uiteindelijk is de bond samen met de autoriteiten akkoord gegaan voor de uitbetaling van de koopkrachtversterking van SRD 200 in de maanden oktober en november van het huidig jaar. Het is de bedoeling dat deze financiële toelage vanaf december 2017 zal oplopen naar SRD 375.
KSR

error: Kopiëren mag niet!