Jongeman voor zijn woning beschoten

De 25-jarige K.W. werd maandagmiddag binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp met een schotwond aan zijn dijbeen. De verpleegkundigen schakelden terstond de politie in. Toen de politie ter plaatse verscheen, verklaarde de patiënt dat hij omstreeks 12.15 uur op de inrit van zijn woning stond. Op een gegeven moment hoorde hij een knal dat leek op een schot. Hij liep vervolgens weg van die plaats, maar hij kreeg plots een brandend gevoel aan zijn been. Aan de politie verklaarde dat hij niemand in de buurt op dat moment had gezien, ook reed er geen voertuig langs. De politie vindt dit verhaal vreemd. Zij gaat ervan uit dat er iemand moet zijn geweest die op deze K.W. heeft geschoten. De politie heeft de aangifte opgenomen en is bezig met het onderzoek. De schutter is vooralsnog onbekend. Het slachtoffer heeft een in- en uitschot opgelopen aan zijn dijbeen. Hij verkeert buiten levensgevaar.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!