Shata viert 1-jarig bestaan

SHATA viert eenjarig bestaanDe Surinaamse Hospitality and Tourism Association (Shata) heeft gisteren haar 1-jarig bestaan gevierd. Speciaal in het kader van deze viering was ook aanwezig James Hepple, president en CEO van de Aruba Hotel en Toerisme Associatie (Ahata). Shata heeft besloten deze dag te vieren met haar toerismepartner en heeft na het formeel gedeelte de aanwezige organisaties en bedrijven de gelegenheid gegeven om producten aan te bieden. Shata biedt reeds een jaar lang de essentiële diensten om het toerisme in Suriname te verbeteren met als doel het aantal reizigers en toeristenuitgaven te verhogen. Daarom creëert Shata reële waarde en zakelijke kansen voor haar leden. De 5 belangrijkste diensten die de Shata levert om het toerisme in Suriname te verbeteren, zijn haar lobbyservices, marketing en promoties, marktintelligentie, toerismeonderwijs en het bieden van waarde en service voor Shata-leden. Een van de projecten waaraan de associatie zich heeft gecommitteerd, is de samenwerking met Telesur aangegaan op Wereld Toerismedag, waarbij deze 2 organisaties tussen 2 en 30 oktober het gezamenlijke project ‘Leer je land kennen’ hebben uitgevoerd. Als uitvloeisel van de ‘strategische samenwerking’ bood het telecommunicatiebedrijf een speciaal prepaid datapakket aan, waardoor zijn klanten wekelijks kans maken op binnenlandse trips van de Shata. (foto: Regilio Derby)

error: Kopiëren mag niet!