4 ministers en 1 DNA-lid op dienstreis

4 ministers op dienstreis 1
4 ministers op dienstreis 2
4 ministers op dienstreis 3
4 ministers op dienstreis 4
4 ministers op dienstreis 5De ministers Yldiz Pollack-Beighle van Buitenlandse Zaken, Ferdinand Welzijn van Handel, Industrie en Toerisme, Mike Noersalim van Binnenlandse Zaken en Gillmore Hoefdraad van Financiën vertoeven momenteel in het buitenland. Dit bleek uit de mededelingen van Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons en vicepresident Ashwin Adhin donderdag bij de start van de Algemene Politieke Beschouwingen (APB) in De Nationale Assemblee (DNA). Toen deelde Geerlings-Simons mee bericht te hebben gehad dat Pollack-Beighle van 28 oktober tot 10 november op officieel werkbezoek is bij de Russische Federatie en het koninkrijk Marokko, terwijl Welzijn, die ook waarneemt op Justitie en Politie, van 30 oktober tot 4 november de ministeriele vergadering van Caribische en Zuid-Amerikaanse landen bijwoont. Via andere kanalen had zij gehoord dat Hoefdraad ook in het buitenland vertoeft, maar ze heeft hierover geen schriftelijke mededeling van de regering gekregen. Adhin deelde het college toen mee dat samen met Hoefdraad ook Noersalim uitlandig is. Oppositieparlementariër Mahinder Jogi (VHP) hekelde de manier waarop de regering omgaat met het verstrekken van informatie aan de volksvertegenwoordiging. Volgens de politicus betekent dit in feite dat de regering momenteel zonder vertegenwoordigers zit voor 5 van de 16 ministeries. Naast de 4 ministers is ook de fractieleider van de NDP, Andre Misiekaba, op een buitenlandse missie.
FR

error: Kopiëren mag niet!