Beelden afgedraaid in inbraakzaak Blauwgrond

Drie verdachten, die reeds eerder in vrijheid zijn gesteld, moesten zich gisteren voor rechter Cynthia Valstein- Montnor verantwoorden. Zij worden allen verdacht van het plegen van een inbraak in een pand te Blauwgrond bijkans twee jaar terug. In deze zaak is er op de eerdere zitting beeldmateriaal afgedraaid. Op verzoek van advocaat Robby Denz werden de beelden wederom afgedraaid. Op het beeldmateriaal is duidelijk te zien dat twee verdachten naar binnen zijn gegaan. De ene had een hoed c.q. een pet op. Een van hen was gewapend met een ijzeren staaf. Zij waren bezig een slot te forceren. Hun gezichten waren niet duidelijk te herkennen, daar zij hun gezichten hadden afdekt met een doek. Na hun daad verlieten de verdachten de plaats in een witgelakt voertuig. Na het bezichtigen van het beeldmateriaal stelde de rechter deze zaak uit naar 17 januari 2018. Tijdens de behandeling waren van de drie verdachten, maar twee aanwezig in de rechtszaal. Zij werden aangezegd om aanwezig te zijn bij de volgende behandeling.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!