Swedo: ‘Er zijn lijnen getrokken met andere stakeholders’

Swedo Er zijn lijnen getrokken met andere stakeholdersHet ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie stelt de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) in de gelegenheid om haar noodzakelijke werkzaamheden aan de Coesewijnestraat te verrichten. Al enkele weken is het werkmaterieel van aannemer Kuldipsingh Infra NV niet meer te zien langs de Coesewijnestraat. Het gerucht deed de ronde dat de aannemer geen geld heeft ontvangen, en daarom de werkzaamheden heeft gestaakt. Volgens de woordvoerder van het ministerie, Raul Swedo, is er echter niets aan de hand. “Het moet niet zo zijn dat wij nu rehabiliteren en er spoedig weer opgegraven moet worden”, stelt Swedo. ‘Er zijn lijnen getrokken met andere stakeholders’, zoals in dit geval de SWM. De stakeholders worden van tevoren op de hoogte gesteld van de rehabilitatiewerkzaamheden. Die worden vervolgens gevraagd om indien nodig, ook hun zaken daar aan te pakken. De SWM wacht in dit verband nog op de aankomst van besteld materiaal uit het buitenland. Binnenkort gaat zowel de SWM als de aannemer samen van start met het overig deel van de werkzaamheden. Het werk aan de Coesewijnestraat is gestart in januari 2016. Het project werd in 4 fasen ingedeeld. Bij elke fase werden beide banen aangepakt. Fase 1 was de wegstrekking Lachmonstraat – Commewijnestraat. Fase 2 was de wegstrekking Wanestraat – Lawastraat, Fase 3 (huidige fase) is de wegstrekking Metaalstraat – Corantijnstraat en Fase 4 de wegstrekking Corantijnstraat – Duisburglaan. Het ministerie is momenteel ook drukdoende voorbereidingen te treffen om nieuwe projecten uit te voeren. Swedo verwijst naar projecten als de aanpak van de Zwartenhovenbrugstraat en de dam te Domburg.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!