President Bouterse eind deze maand weer in functie

President Desi Bouterse
President Desi Bouterse
De president van de Republiek Suriname, Desire Bouterse, neemt na enkele weken rust het roer aan het eind van deze maand weer over. De rust moest op advies van de artsen. Gedurende zijn rustperiode heeft de president goed contact onderhouden met de waarnemend president, Michael Adhin. Behalve het regelmatig contact met de waarnemend president is er ook contact onderhouden met enkele ministers waar nodig.
Het staatshoofd benadrukt dat het goed gaat met het land, maar hekelt het feit dat er burgers zijn die Suriname negatief afschilderen. Hij deelt mee dat ons land in de belangstelling staat van investeerders. Suriname zal economisch gezien zoveel als mogelijk voordeel hieruit moeten halen. President Bouterse roept een ieder op om de handen bij elkaar te zetten, om in vereende krachten dit land naar verdere hoogten te stuwen. In gesprek met Bakana Torie spoort President Bouterse verder aan tot mentaliteit ombuiging. Suriname een gezegend land. Los van kleine rukwinden kennen we geen grote rampen, gaf het staatshoofd aan. Het land heeft veel potentie en vooral de goudsector doet het goed en de vooruitzichten in de aardoliesector zijn hoopgevend. Het ligt aan de Surinamers zelf om er het beste van te maken meent hij. ´Wij moeten nu af van de negativiteit en beseffen dat dit land een uitverkoren land is´, beklemtoont de president.
Ten aanzien van zijn genezingsproces zegt het staatshoofd dat het goed gaat . Het medisch team dat hem bijstaat is enthousiast en positief over het feit dat de president weer volop aan de slag gaat. (NII)

error: Kopiëren mag niet!