Radjoe Bhikharie houdt maandag eenmansprotest voor DNA-gebouw

Radjoe Bhikharie
Radjoe Bhikharie
Radjoe Bhikharie,voorzitter van de Bond van Surinaamse Padieproducenten (BSP), zal op maandag 16 oktober rond 10.00 uur een eenmansprotest houden voor het gebouw van De Nationale Assemblee (DNA). Hiermee wil Bhikharie een sterke persoonlijk signaal afgeven tegen de verhogingen van de brandstofprijzen. Hij hoopt hij dat de samenleving die ook gebukt gaat onder de druk van deze onverantwoorde verhoging, alsook de dreiging van de komende BTW-introductie zich hierbij zal aansluiten. Het is volgens hem belangrijk om de autoriteiten in Paramaribo het signaal te geven dat de maat nu vol is. Tegelijkertijd zullen er voorbereidingen getroffen worden om in de komende periode acties in Nickerie te organiseren.

error: Kopiëren mag niet!