Vier bestuursleden Politiebond voor werkbezoek naar Nederland

De waarnemend-voorzitter van de Surinaamse Politiebond, Revelino Eijk, geeft desgevraagd aan Dagblad Suriname te kennen dat een delegatie van de SPB op uitnodiging van de Nederlandse Politiebond vanaf donderdag 5 oktober tot 12 november 2017 zal vertoeven in Nederland. De bedoeling hiervan is dat de delegatie, bestaande uit voorzitter Raoul Hellings, penningmeester Serio Gentle, secretaris Mielando Atompai en commissaris Johannes Rozenblad, werkbezoeken zal afleggen. Zij zullen te gast zijn bij de Politieacademie Appeldoorn en ook andere bezoeken afleggen aan instituten en organisaties die gerelateerd zijn aan het politiewerk. Vanwege de afwezigheid van deze bondsleden fungeert Eijk als waarnemend voorzitter van de bond en Sarwankoemar Kasi als penningmeester.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!