Yuva Shakti houdt rangoli-competitie

Yuva Shakti houdt rangolicompetitieDe organisatie Yuva Shakti organiseert in verband met Divali een rangoli-competitie voor kinderen tussen 10 en 15 jaar. Dit is onderdeel van een grootse Divali-viering op vrijdag 13 oktober op de hoek van de Indira Gandhiweg en Braamshoopweg. Voor deelname aan de competitie moet men zich laten registreren. Rangoli is een traditionele Indiase kunstvorm, waarbij er motiefjes worden gemaakt in verschillende kleuren van rijst, blom en ander materiaal.
Tijdens de activiteit van Yuva Shakti zal er verder ook een ‘wensenlampactiviteit’ zijn. Ook staan op het programma gedichtenvoordrachten, toneel van ICC-studenten, dansoptredens van Anjali Toelsie en dansgroep Moonlight en zang en muziek onder leiding van Omperkash Hira. Er zal een dia aangestoken worden. De toegang is gratis en men start om 18.00 uur.

error: Kopiëren mag niet!