Volksgezondheid ontkent gesjoemel met aanbestedingsprocedure digitaal huisartsen informatiesysteem

Het Ministerie van Volksgezondheid houdt momenteel een aanbesteding met als doel een Huisartsen Informatie Systeem te selecteren, dat zoveel als mogelijk ondersteunt bij het realiseren van meer patiëntvriendelijkheid, veiligheid en kwaliteit in de zorg en te voorkomen dat er teveel wordt verspild. Deze aanbesteding was voor een ieder toegankelijk en verloopt volgens de wettelijke procedures.
De aanbesteding is het resultaat van een jarenlange voorbereiding in samenwerking met de Vereniging van Medici Suriname (VMS), de Regionale Gezondheidsdienst (RGD), de Medische Zending (MZ), het Staatsziekenfonds (SZF) en de Surinaamse Vereniging van Assurantie Maatschappijen (Survam). De aanbesteding is openbaar en zowel bedrijven in Suriname als daarbuiten zijn uitgenodigd om in te schrijven.

error: Kopiëren mag niet!