“Actievoerders kunnen maskers opdoen zaterdag”

ZEKERProtesterenden kunnen maskers op zaterdagNiets mis met Batman-masker

Om niet herkenbaar te blijven, uit vrees voor rancune en ontslag, mogen de actievoeders een masker opzetten tijdens de protestmanifestatie van de oppositionele partijen in Grun Dyari op 20 mei. Dit laat PL-voorzitter Paul Somohardjo weten tegenover Dagblad Suriname. Het moet geen doodseskadermasker zijn dat een lid van de politie op had enkele weken terug. Volgens Somohardjo is er niets mis mee als men een Batman-masker opzet tijdens de volksprotestmanifestatie, die zaterdag in Grun Dyari wordt gehouden.
Dit systeem wordt gehanteerd om ambtenaren die uit vrees voor intimidatie en rancune zich niet vrij voelen om te participeren aan de manifestatie, een mogelijkheid te bieden. De PL-voorzitter verwacht een grote opkomst en oppert dat het terrein van Grun Dyari zelfs te klein is voor het houden van een volksprotestmanifestatie.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!