Gewapende rovers beroven leverancier te Patamacca

Vier overvallers hebben zondag een gewapende overval gepleegd op de openbare weg te Patamacca. Volgens de bestuurder en zijn meerijder kwamen zij van uit Langa Tabiki. Ter hoogte van Patamacca bracht de bestuurder van de DAF truck het voertuig tot stilstand omdat de weg vanwege de regen in slechte toestand verkeerde. Terwijl hij overwoog hoe hij onder deze omstandigheden het beste door kon rijden, stormden vier gewapende criminelen uit het bos op hem af. Een van de overvallers loste een schot op de voorruit van de vrachtwagen. Hierna werden zowel de bestuurder als zijn meerijder beroofd van hun waardevolle goederen en geld. De buit betreft SRD 500,- USD 200,- persoonlijke bescheiden, mobiele telefoons en de contactsleutel van de truck. Beide slachtoffers bleven ongedeerd. De politie van Moengo kreeg de melding omtrent deze beroving van derden.

error: Kopiëren mag niet!