Peneux accordeert overeenkomst universiteitsbestuur en WFU

pepepHet akkoord tussen het bestuur van de Anton de Kom Universiteit van Suriname en het bestuur van de Werknemersfederatie Universiteit (WFU) is door de minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur, Robber Peneux, ook geaccordeerd.
Partijen zijn overeengekomen dat het salaris van het personeel van de universiteit verbonden aan de WFU, met ingang van eind mei 2017 uiterlijk de laatste werkdag van de maand om 12.00 uur gestort zal zijn op hun respectievelijke bankrekening. De uitbetaling van de koopkrachtversterking tegen 15 mei 2017 aan ambtenaren zal ook gelden voor het universiteitspersoneel. De uitbetaling zal gelijktijdig plaatsvinden.
Het personeel krijgt de extra koopkrachtversterking/herwaardering van SRD 375 (over de maanden april, mei en juni 2017) en SRD 500 (over de maanden augustus tot en met december 2017) die door de regering is toegekend aan de landsdienaren en aan hun gelijkgestelden gelijktijdig met de overige landsdienaren. Het beraad van de leden van de WFU is gisteren na een ochtendvergadering opgeheven.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!