Newmont doneert USD 25.000 voor begrafenis Granman Forster

NEWMONT SURINAME -COLLECTIE 2 JPGIn verband met het overlijden van de Paramakaanse Granman Samuel Forster heeft Newmont Suriname LLC een bedrag van USD 25,000 aan levensmiddelen, goederen en diensten beschikbaar gesteld aan de Paramakaanse gemeenschap voor gebruik tijdens traditionele activiteiten.
Eveneens heeft een delegatie van Newmont Suriname onder leiding de External Relations Director Albert Ramdin op 10 mei een condoleance bezoek gebracht aan het dorp Langa Tabiki de zetel van de Granman alwaar het stoffelijk overschot opgebaard ligt. Een delegatie van Newmont Suriname zal aanwezig zijn op de begrafenis van de Granman op 13 mei aanstaande. De Merian goudmijn ligt voornamelijk in het Paramakaans gebied ongeveer 15 km ten westen van de Marowijnerivier.

error: Kopiëren mag niet!