SARK herstelt beschadigde wegen Doebeproject

In een persbericht betreurt de Surinaamse Auto Rally Klub dat enkele wegen afgelopen zondag tijdens hun evenement, de OZON NICOPA rally 2017, beschadigd zijn geworden. Het ligt nooit in de bedoeling dat de Rally sport dermate voor overlast zorgt.
De zware regenbuien tijdens het evenement hebben helaas onbedoeld ervoor gezorgd dat enkele wegen door het evenement nog verder verslechterd zijn geraakt. Met name in het woongebied Doebe project heeft dit voor extra overlast gezorgd. De uitzetters van deze rally zijn maanden bezig met het bepalen van de route en proberen altijd rekening te houden met de begaanbaarheid van wegen in woonbuurten. Helaas had men niet kunnen vermoeden dat de gekozen route na de zware regenbuien vlak voor en tijdens het evenement er zo slecht aan toe zou zijn.
Het SARK bestuur biedt dan ook een ieder die overlast heeft ondervonden door de NICOPA Rally zijn welgemeende excuses aan. Maandagochtend is meteen een ploeg gestuurd om de zaak te evalueren, zodat de juiste stappen ondernomen kunnen worden.

error: Kopiëren mag niet!