Gewapende roofoverval op Supermarkt Accaribo

Drie criminelen hebben woensdagmiddag een beroving gepleegd in een supermarkt te Accaribo. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de winkelierster alleen in de winkel was toen de drie criminelen de winkel binnenstormden. De daders trokken de roldeur dicht en gingen over tot de beroving. Het slachtoffer werd gedrukt op haar knieën en heeft als gevolg van deze gewelddadige handeling van de rovers letsels opgelopen. De echtgenoot van de winkelierster sliep in zijn kamer. Hij werd in zijn slaap overmeesterd en beroofd van een geldbedrag groot SRD 100.000,- USD 2500,- en Euro 1600,-. Behalve het geld maakten de overvallers de dagopbrengst, flessen Whisky, sigaretten, belkaarten een mobiele telefoon van de slachtoffers buit. De politie van Paranam was ter plaatse voor onderzoek. Er zijn vooralsnog geen aanhoudingen verricht.

error: Kopiëren mag niet!