Veel natuur en vogels te zien tijdens solo-expo Dwarka

Veel natuur en vogels te zien tijdens soloTijdens de solo expositie van kunstenaar Anand Dwarka is er veel natuur en vogels te zien. De expo heeft als thema “Bloei”, zegt Dwarka. Er zijn veel bloemen, planten en vogels in mijn schilderijen te bezichtigen. Ook heb ik frisse kleuren gebruikt geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Ik heb voor het thema “Bloei” gekozen, omdat ik wil aangeven dat ik ook als kunstenaar in de 14 jaren ben gegroeid. De bloei die ik in mijn kunst carrière heb meegemaakt is terug te vinden tijdens deze solo expositie. Ik heb andere technieken gebruikt deze keer, legt de kunstenaar uit. Winston Ramautarsing heeft de opening verricht van de expo. Ook heeft hij Dwarka een schilderij overhandigt van een naakte vrouw die in het bos wandelt met bloemen. 29 schilderijen hangen aan de muur. De expositie duurt tot en met 30 april in Suribet Sportcafe.

error: Kopiëren mag niet!