Kromosoeto en Enfield winnen LMI-awards

Kromosoeto en Enfield winnen LMI (1)
Kromosoeto en Enfield winnen LMI (2)Op de laatstgehouden conventie van Leadership Management International (LMI) van 8 tot 13 april te Los Angelos, is gebleken dat van Suriname één persoon/bedrijf een National en één de Caribbean/Regional Award heeft gewonnen van Client of the Year 2016. LMI Suriname, onder leiding van Lucien Naarden, heeft maandagavond de awards aan de winnaars overhandigd tijdens een speciale ceremonie gehouden in het Courtyard by Marriott Hotel. De winnaar van de nationale award van LMI Client of the Year 2016 is geworden Esmeralda Enfield van De Spetter NV. De Caribbean/Regonal award was weggelegd voor Ginmardo Kromosoeto, directeur van de Surinaamse Postspaarbank. (foto’s” Regilio Derby)

error: Kopiëren mag niet!