Demagogische uitbarsting Surinaamse president

Het is een feit dat het elke dag economisch bekeken drukkend wordt en mensen extra moeten arbeiden om uit te komen. Anno 2017 is de grens van wat mag en wat niet, helemaal doorkruist met gedoogd beleid en ” doen jullie maar” om te overleven.
Binnen het recht ken ik de “DE GROTE LEUGEN” en in de Surinaamse politiek heb je nu de “DE GROVE LEUGEN”. Beide zijn leugens maar de ene laat je echtscheiding krijgen en bij de andere krijg je de toewijding om te bedriegen, te onderdrukken, te manipuleren alsook te bedreigen in welke vorm dan ook.
Het straatvertoon wat ik bemerk kende ik al uit 1973 en uit de tijd toen Hooghart nog een HOOG HART had en Wijdenbosch met borden en lepels naar huis stuurde. Nu is deze man de spreekbuis van demagoog Bouterse die heel subtiel te werk gaat en geen enkele vorm van tegenspraak en opstand accepteert. Hoe meer deze President van de Bananenrepubliek Suriname wat zegt, des te meer ellende ontstaat er in dit land.
De kerken willen nu met het kruis hoog geheven bidden voor land en volk en de president krijgt een extra gebed erbij. Ik vraag mij af wie is er nu gek is in Suriname. De kerk faalt bij het helpen sturen van de natie in rust, dus naar hen wordt er niet meer geluisterd maar alleen gebeden.
Ik doe een beroep op allen om niet bang te zijn als volk. Laat je niet wegdrukken door recht en wet dat gehanteerd wordt alleen op momenten wanneer men het eigen voordeel in handen wil nemen. Ik ben er weer om het verzet te steunen en de media ervan bewust te maken dat zij de 4e macht in het land zijn.
Kenneth Niekoop

error: Kopiëren mag niet!