Leiders actievoerenden en overheid erkennen wederzijdse fouten

Leiders actievoerenden en overheid erkennen wederzijdse foutenDe leiders van de actievoerenden Robby Berenstein, Robby Naarendorp, Lloyd Read, Harold Cabenda en Radjinder Ramnath hebben vandaag overleg gepleegd met de korpschef van het Korps Politie Suriname (KPS), Agnes Daniël, het crisis team van het KPS en de districtscommissaris van Paramaribo Noord-Oost Mikel Nerkust. Dit naar aanleiding van de ontwikkelingen tijdens de protestdemonstraties van dinsdag 18 april. Beide partijen hebben erkend dat zaken wederzijds niet helemaal correct zijn gelopen en dat die ook voorkomen hadden kunnen worden. Er zijn voor het vervolgtraject afspraken gemaakt waaraan partijen zich zullen moeten houden om calamiteiten te voorkomen, zonder dat hierbij rechten en plichten van partijen worden vertrapt. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!