Muzikale afsluiting van sociaal Project SkinGlanz

Oprichter Sima Jimidar aan het woord vergezeld door Winston Echteld
Oprichter Sima Jimidar aan het woord vergezeld door Winston Echteld
Afgelopen vrijdag heeft het huidverzorgingsbedrijf Skin Glanz wederom succesvol een sociaalproject uitgevoerd in hotel Residence Inn. De oprichter van Skin Glanz , Sima Jimidar, blikt terug en zegt “het sociaalproject van Skin Glanz met een lezing van Uroloog Paul Kil is heel vlot verlopen. Zoals verwacht was er een goede opkomst. Op deze avond heeft ook de lancering van de Vita haarlijn van Skin Glanz plaatsgevonden, welke goed is ontvangen en zeker ook gekocht door de aanwezigen. De franchise holders van het huidverzorgingsbedrijf Skin Glanz hebben ook hun ervaringen met betrekking tot hun huid, de voorgaande staat van de huid en stand van zaken na de behandelingen gedeeld middels een presentatie waarnaar heel aandachtig is geluisterd. Uroloog Paul Kil heeft een lezing gegeven waarbij heel veel informatie is vertrekt over de nieren, blaas, en het prostaat. Verder heeft de Uroloog Paul Kil mij persoon een boek cadeau gemaakt met als titel ‘De Huid’. Een ander hoogte punt op deze avond was de overhandiging van het apparaat aan AZP. De uroloog van het AZP, Dokter Anand Ramsoekh-Panday, zal binnenkort naar Nederland vertrekken om een cursus te volgen zodat het ziekenhuis dit apparaat officieel in gebruik kan nemen” aldus Sima Jimidar.
SkinGlanz heeft de overhandiging gedaan samen met Uroloog Paul Kil. Door tussenkomt van Sima Jimidar is AZP ook verblijd met een ticket voor de reis van de uroloog van het AZP. De avond werd afgesloten met een optreden van Winston Echteld. De zanger heeft drie nummers ten gehore gebracht waaronder “kuch kuch hota hai”. (foto: Regilio Derby)

error: Kopiëren mag niet!