Twee verkoolde lijken aangetroffen bij brand te Sipaliwini

De politie heeft dinsdagmorgen twee verkoolde lijken van een winkelier en vermoedelijk zijn zoon aangetroffen tussen de as van een afgebrande supermarkt te Santi Kondre in het Gaakabagebied. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat er intimidatie schoten waren gelost buiten het pand. Dit gebeurde rond 03.00 uur in het district Sipaliwini. Kort na de schoten werd het pand in brand gestoken door de kwaadwilligen die eerder de schoten hadden gelost. Het vermoeden bestaat dat criminelen het pand wilden binnen dringen. Omdat de winkelier niet buiten kwam hebben zij het gebouw in brand gestoken. Als gevolg van de brand zijn de twee personen omgekomen. De personalia van de omgekomen personen zijn nog niet bekend. Zij waren bekend als Baba en Pikin boi.

error: Kopiëren mag niet!