Graaf von Zinzendorf houdt 'Talenti neti'

Graaf von Zinzendorf houdOp maandag en dinsdag organiseerde de Graaf von Zinzendorf school haar ‘Talenti neti’. De eerste voorstelling was bestemd voor ouders en leerlingen en de tweede was toegankelijk voor het grote publiek. Het dak van de school behoeft een grote opknapbeurt. Hier en daar zijn de watervlekken in de plafondplaten, vanwege het lekkende dak, reeds goed zichtbaar. Vandaar dat de school met dit initiatief is gekomen om gelden binnen te halen. Diverse leerlingen, oud-leerlingen, leerkrachten, maar ook ouders en andere gezinsleden van “de Graaf” hebben geparticipeerd middels zang, dans, moppen, instrumentals, rapkunst, live kunstenaar en zelfs een modeshow. Met een bomvolle zaal op beide dagen, een goede sfeer en een bijna uitverkochte bar en keuken mag dit project een succes genoemd worden. De school is op deze wijze enkele stappen dichterbij de renovatie van het dak. Zij zijn daarom alle deelnemers, sponsoren, bezoekers en helpers bijzonder dankbaar.

error: Kopiëren mag niet!