Surinaamse Postspaarbank stapt over op nieuw banksysteem

De Surinaamse Postspaarbank maakt de overstap naar een nieuw banksysteem. Met dit nieuwe systeem zal door de bank de basis gelegd worden voor verdere uitbreiding van haar diensten. Internetbanking, prepaid kaarten en mobile banking zijn enkele diensten die mogelijk zullen zijn met het nieuwe systeem. De overstap brengt met zich mee dat in het weekend van vrijdag 31 maart tot en met zondag 2 april 2017 technische werkzaamheden zullen worden verricht. Dit houdt in dat de rekeninghouders van de Surinaamse Postspaarbank die beschikken over een pinpas geen gebruik zullen kunnen maken van de ATM-machines, omdat deze buiten werking zullen zijn. Ook zal het niet mogelijk zijn ATM- en POS-transacties te uit te voeren. Gastgebruik via het BNETS-netwerk is eveneens niet mogelijk.
Reeds geruime tijd is de Surinaamse Postspaarbank bezig de dienstverlening aan haar publiek verder uit te breiden en te professionaliseren. Op meerdere locaties in Paramaribo en omstreken zijn ATM’s in gebruik genomen, zodat de rekeninghouder dicht bij huis gebruik kan maken van zijn pinpas. Om de groeiende clientele beter te bedienen erkent de bank dat ook de nieuwe vormen van bankieren niet meer weg te denken zijn uit de Surinaamse samenleving. Het nieuwe banksysteem zal de bank instaat stellen de nieuwe moderne bankproducten op een goede en effeciënte wijze aan haar klanten aan te bieden.
De Surinaamse Postspaarbank doet er alles aan het ongerief voor haar klanten en voor de gastgebruikers tot een minimum beperken en dankt bij voorbaat voor het begrip.

error: Kopiëren mag niet!