Politie Latour onderschept metaalzaag, pennenmes en mobiele telefoons bij controle

De politie van Latour is woensdag tijdens plantondienstcontrole, dat is de controle op het politieterrein, gestuit op een zak met daarin drie roti rolls, twee flesjes soft en een metaalzaag. De arrestanten waren op dat moment net bezig om de plastiekzak, waarin de genoemde goederen zaten, middels een touw in het cellenhuis omhoog te trekken. Tot hun pech werd hun daad gesnapt door de politie.
Regiocommandant Paramaribo, commissaris van politie Inder Jangbahadoer bevestigt dit geval. Na deze ontdekking startte de sterke arm met spoed een cellenhuiscontrole. Het resulteerde in de vangst van twee mobiele telefoons en een pennenmes. Deze goederen werden in beslag genomen. De politie is bezig na te gaan hoe deze zaken in het cellenhuis zijn beland en door wie deze goederen zijn aangeleverd tot in het cellenhuis. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in deze kwestie.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!