“Buurvrouwa kare trim aur hai bahuut slim” goed ontvangen door publiek

Afgelopen zondag heeft toneelgroep Rehmalbuiten onder leiding van Perdiep Dodah hun nieuwste stuk gepresenteerd aan het publiek. De première van het stuk in de Anthony Nesty Sporthal heeft een goed verloop gehad met een goed opkomst en aan de hand van de reacties vanuit het publiek was het duidelijk dat het stuk goed is ontvangen. Perdiep Dodah, auteur van het stuk blikt positief terug. Hij zegt dat het voor hem een eer is geweest om weer eens een stuk op de planken te zetten voor het Surinaamse publiek. Aan de hand van de reacties vanuit de zaal mag gezegd worden dat zij hebben genoten van het stuk. Deze toneelopvoering zal op 9 april nog eens gepresenteerd worden, maar dan in het Sport Complex Kwatta. Het is een goede gelegenheid voor allen die de voorstelling van afgelopen zondag hebben gemist. De acteurs van het stuk waren Radjes Ramkoemarin de rol , Anand Ramdien, Winay Dhanpat, Perdiep Dodah, Sahiel Dhanpat, Niermala Nackched, Shaniva Bechai, Renuka Soekhoe, Raweena Dhanpat en Swastie Ragubarsing. Het stuk ging om twee buren die problemen krijgen met elkaar omdat de ene buurman zich steeds bemoeit met zaken die zich afspelen thuis bij de andere. Maar toch komt het na alle drama en sensatie weer goed tussen de buren. De boodschap die het stuk meegeeft aan het publiek is dat men als buren in vrede met elkaar moet leven en elkaar moet liefhebben. Het aanwezig publiek heeft op een komische maar toch sensationele wijze genoten van de handelingen van de acteurs. (foto Regilio Derby)

error: Kopiëren mag niet!