Valies: “Als de overheid confrontatie wil, zal het komen!”

DSCN2716“Eigenlijk waren we bezig ons voor te bereiden op een harde strijd, maar in die voorbereidingsfase hebben we dinsdagmiddag een brief ontvangen van de regering, waarin ze aangeven dat ze ons uitgenodigd hebben voor een onderhoud op woensdagmiddag omstreeks 17:00 uur. De leerkrachten hebben een punt bereikt dat ze geen stap terug willen doen. Zij zullen dus niet ophouden totdat er een oplossing komt. En één van onze eisen om met deze regering verder te praten, is dat de resolutie ingetrokken moet worden. Als de regering niet bereid is, hebben ze een groot probleem want de leerkrachten zullen alles in het werk stellen om dit te bewerkstelligen”. Dit zei vakbondsleider Wilgo Valies vandaag omstreeks 12:30u tijdens de persconferentie in Stichting Mata Gauri.

error: Kopiëren mag niet!