Raveen Ramtahalsing krijgt Best Young Entrepreneur Award 2017

Raveen Ramtahalsing krijgt Best Young Entrepreneur Award 2017 (1)Raveen Ramtahalsing, directeur van Tuinbouwbedrijf Spirits Grun2 NV, is benoemd tot Best Young Entrepreneur 2017 van Suriname. Met het behalen van deze mijlpaal zal Ramtahalsing fungeren als ambassadeur van jong ondernemerschap. Daarnaast krijgt hij onder andere een bedrijfsschadeverzekering van één jaar van Fatum Schadeverzekeringsmaatschappij NV, 3 consultantietrajecten van anderhalf uur betreffende leiderschap, management of business development van NAAM Consultancy en een ADSL zakelijke abonnement voor één jaar van Telesur. Dit was de eerste keer dat zo een uitreiking heeft plaatsgevonden.
In verband met het 67-jarig bestaan van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB) werd er op 25 maart 2017 een Startersdag georganiseerd in het Courtyard by Marriott Hotel. De Startersdag was bedoeld om ondernemerschap te stimuleren onder de jongeren door hen ondersteuning en informatie te verschaffen over onder andere het starten van een onderneming. Zo werden er diverse workshops georganiseerd. Daarnaast hebben tal van succesvolle zakenmensen hun ervaring gedeeld met het publiek. Op dezelfde dag vond tevens de uitreiking van de Best Young Entrepreneur Award plaats, waaraan 13 jonge ondernemers hebben geparticipeerd. Deze Startersdag werd mogelijk gemaakt door de schade verzekeringsmaatschappij Fatum NV, Hakrinbank NV, Fernandes Bottling Company NV, IAMGOLD-Rosebel Gold Mines NV en Suriprint NV en de Internationale Labor Organization (ILO).
Tijdens de Startersdag werd ook het bestuur van VSB Young Management geintroduceerd, welke onder leiding staat van Daniëla Herkul. De overige leden zijn: Ruan Karto (secretaris), Donaghy Malone (penningmeester), Ranvir Soenesardien (bestuurslid) en David Power (bestuurslid). VSB Young Management houdt zich bezig met het stimuleren, ontwikkelen en faciliteren van jong ondernemerschap in Suriname, waarbij de nadruk vooral gelegd wordt op maatschappelijk verantwoord ondernemen.
KSR

error: Kopiëren mag niet!