Pt. Ramadharschool opent deuren mediatheek

2 Pt. Ramadhar school opent deuren mediatheekDe leerlingen van de Pt. Ramadharschool mogen sinds gisteren gebruik maken van een nieuwe mediatheek. Het was een droom van de schoolleiding om een goede mediatheek voor ongeveer 700 pupillen die de school bezoeken, te mogen neerzetten. Daar de school niet beschikte over voldoen financiële middelen, werd ervoor gekozen om Staatsolie Maatschappij NV te benaderen. Als reactie hierop kwam de Stichting Staatsolie Foundation for Community Development in met een bijdrage van US$ 25.000. Dit behelst zowel het gebouw van de mediatheek als de directieruimte. Ook de aannemer die het gebouw heeft neergezet, droeg uiteindelijk ook een deel van de financiële middelen bij, aangezien de bijdrage van de school alleen niet toereikend was. Voor de Staatsolie Foundation heeft het project hoge prioriteit mogen genieten, vanwege het aantal kinderen dat de school bezoekt. Er is een behoefte geconstateerd, op basis daarvan heeft de maatschappij ingespeeld. Meer aanschouwelijk materiaal ondersteunt het leren veel beter.

error: Kopiëren mag niet!