8 maanden oude baby stierf natuurlijke dood

De patholoog heeft vrijdag obductie gepleegd op het ontzielde lichaam van de acht maanden jonge baby Vinish Karijosemito De specialist geeft aan dat in dit geval er geen sprake is van een misdrijf. Het kindje is een natuurlijke dood gestorven. Zoals eerder gemeld, kreeg de politie van Lelydorp woensdagmiddag een melding betreffende een lijk in een woning aan de Karan Tempelweg. De politie trof inderdaad het ontzielde lichaam van een baby aan. Uitwendig bekeken vertoonde het slachtoffer geen letsels. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.
Volgens verklaring van de ouders van de acht maanden oude Vinish was hun baby een beetje grieperig. De moeder was alleen met het kind thuis en op een gegeven moment merkte zij dat haar baby geen tekenen van leven meer toonde.
Dagblad Suriname heeft in verband hiermee gesproken met een nicht van het slachtoffer. Zij gaf aan dat de politie het lijk vrijdagmiddag heeft afgestaan. Vandaag wordt het lichaam van Vinish ten grave gedragen aan de Celebesweg te Wanica. De ouders van Vinish hebben vier kinderen van wie hij de jongste was.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!