Overval op supermarkt Rahemalweg

Vier criminelen hebben woensdagavond toeslagen in een supermarkt aan de Rahemalweg. Dit gebeurde omstreeks 20.30 uur. Uit het onderzoek blijkt dat de criminelen gewapend waren met houwers. Onder bedreiging van de houwers maakten de daders de dagopbrengst van SRD 8.000, mobiele telefoons en nog andere waardevolle zaken buit. De politie van De Nieuwe Grond was na de melding ter plaatse. De slachtoffers hebben zich tijdens de overval niet verzet en hebben uit angst alles wat de rovers wilden en konden meenemen, toegestaan. Na de daad verlieten de rovers de plaats. De winkelier weet niet hoe de daders de plaats hebben verlaten. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. Dit is de tweede roofoverval in deze buurt binnen korte tijd. Eerder was ook al een bandenzaak op klaarlichte dag overvallen en beroofd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!