Welzijn: “Ik weet nog niets van waarneming op Juspol”

Ferdinand Welzijn, minister van Handel, Industrie en Welzijn (HIT), zal voorlopig de waarneming doen op het ministerie van Justitie en Politie (Juspol). Dit staat in een zojuist uitgegeven persbericht van het kabinet van de president. Welzijn is nog niet op de hoogte van dit besluit van de president. “Ik ben verrast’, zegt hij, wanneer Dagblad Suriname hem confronteert met zijn aanstelling als waarnemer. “Ik was de hele dag in een meeting’, zegt hij. Juspol-minister Jennifer van Dijk-Silos is vandaag bedankt door de president. Het staatshoofd heeft vicepresident Ashwin Adhin geïnformeerd over het ontslag van Van Dijk-Silos. Adhin is gevraagd om voorzieningen te treffen opdat Welzijn kan worden belast met de waarneming op Juspol.

error: Kopiëren mag niet!