Verdachte staat terecht voor doodwurgen broer

Marlon V. moest zich gisteren voor de groene tafel verantwoorden voor de dood van zijn broer Jerrel V. De 21-jarige Jerrel V. is op woensdag 18 januari tijdens een ruzie met zijn broer dood gewurgd. De politie kreeg de melding, dat een man dood binnen is gebracht op de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis. Bij aankomst op de SEH troffen de wetsdienaren het ontzielde lichaam van Jerrel aan. Volgens verklaring van de familie kreeg Jerrel kort tevoren ruzie met zijn 45-jarige broer Marlon om een huissleutel. De ruzie mondde uit in een vechtpartij. Marlon nam zijn jongere broer in een wurggreep. Op een bepaald moment schreeuwde de vrouw van Jerrel haar zwager toe haar man los te laten. Marlon liet zijn jongere broer toen los. Jerrel probeerde tot twee keren toe op te staan, maar verloor het bewustzijn. Ze poogde hem met accolade en andere middelen weer bij bewustzijn te brengen, zonder het gewenste resultaat. De familie bracht Jerrel toen per eigen gelegenheid naar de RGD-poli te Geyersvlijt. Deze bleek gesloten te zijn, waarna zij de SEH aandeden. Een arts stelde bij aankomst vast, dat Jerrel het leven had gelaten. De zaak is op de strafzitting uitgesteld naar 6 april, omdat de raadsvrouw van de verdachte nog niet beschikte over het dossier. Aan Marlon wordt moord of doodslag ten laste gelegd.
FR

error: Kopiëren mag niet!