Neefje valt tante aan met mes

De politie van Meerzorg heeft het afgelopen weekend een jongeman in verzekering gesteld. Deze verdachte komt uit Nederland en is momenteel geremigreerd naar Suriname. Hij is opgevangen door zijn tante. Uit de verklaring van de verdachte blijkt dat zijn moeder en zus hem hebben geblokkeerd op hun groepschat. Hij heeft sterk het vermoeden dat de tante bij wie hij inwoont leugens over hem zou hebben verspreid. Na de ontdekking is hij uit boosheid van huis vertrokken en begaf zich op de werkvloer van zijn tante. De tante stapte snel in haar voertuig, omdat de verdachte gewapend met het mes op haar afkwam. De verdachte begon met het mes op de ruiten van de auto te timmeren. Het bevreesde slachtoffer is toen gereden naar de politie en deed aangifte tegen haar neefje.

error: Kopiëren mag niet!