Winkelier bespuit gewapende crimineel met peperspray

Donovan heeft donderdagavond een beroving kunnen voorkomen. Hij is de zoon van de winkelier die een zaak heeft aan de Jagernath Lachmonstraat. De alerte Donovan vertelde dat hij samen met zijn moeder in de zaak aanwezig toen een crimineel gewapend met een jachtgeweer de winkel binnenstormde. Hij probeerde de slachtoffers onder dwang van het jachtgeweer te beroven. Donovan had een busje peperspray binnen handbereik in de winkel. Hij pakte het busje heel snel en spoot het gericht op de verdachte. Vanwege het branderig gevoel dat de verdachte vanwege de peperspray kreeg nam hij de benen. Er zijn camerabeelden veiliggesteld waarop de handeling van de dader is vastgelegd. De politie is bezig met de opsporing van deze verdachte.

error: Kopiëren mag niet!