John Mahadewsingh: “Je kunt geen mooi weer spelen, terwijl er geen geld is uitbetaald”

Vanwege onvoorziene omstandigheden was het ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie genoodzaakt de installatie van de werkgroep Herstructurering Openbaar Vervoer, onder voorzitterschap van John Mahadewsingh, tot nader orde uit te stellen. De installatie was gepland voor 9 maart 2017. Dagblad Suriname verneemt van Mahadewsingh dat de installatie door druk vanuit de Particuliere Lijnorganisatie(PLO) is aangehouden. De bushouders hebben nog steeds de 3 maanden subsidie over het vorig jaar niet ontvangen. PLO stelt zich op het standpunt dat eerst de declaratie wordt afgehandeld, alvorens er wordt overgegaan tot verdere gesprekken. “Je kunt geen mooi weer spelen, terwijl er geen geld is uitbetaald. Zolang er geen geld gestort is, zal ik niet praten”, stelt Mahadewsingh. Het geld kan volgens Mahadewsingh vanwege een technisch probleem bij Financiën nog niet worden overgemaakt. De bushouders moeten voor het jaar 2016 nog 3 maanden subsidie ontvangen. Intussen loopt de derde maand van het jaar 2017. Zo meteen wordt verwacht (indien het uitbetaalmodel niet gewijzigd wordt) dat er weer een declaratie komt namens de bushouders.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!