Thursday-Night-Feature voor de deur

Thursday FOTO 1De Thursday-Night-Feature (TNF) van Readytex Art Gallery voor de maand maart staat voor de deur. Deze TNF wordt ingevuld volgens een iets ander concept dan normaal. Het wordt een gezellige ‘Open house’, waarbij wij de gasten de gelegenheid willen geven om op hun gemak door de Gallery heen te wandelen en zo volop te genieten van de nieuwe inrichting waar het team van de Gallery speciaal voor deze avond voor heeft gezorgd. Daarnaast zullen de meeste kunstenaars ook ter plaatse aanwezig zijn om de bezoekers die daar behoefte aan hebben, te woord te staan.
Zoals gebruikelijk is de begane grond van de Gallery ingericht met een gemengde expositie waarin werk van elke kunstenaar te zien is. Gasten die wat moeite hebben met de trap hoeven die dus niet perse naar boven om te genieten van een mooie selectie kunstwerken. Verder heeft elke kunstenaar op de overige verdiepingen nog een eigen plek waar zijn of haar werk te zien is. Readytex Art Gallery vertegenwoordigt momenteel een groep van 19 ambitieuze core- en gastkunstenaars. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd een mooie, prikkelende en gevarieerde collectie van onder andere schilderijen, sculpturen en installaties in de Gallery geëtaleerd staat.
In Readytex Art Gallery vindt u dus altijd werk van : Reinier Asmoredjo, Paul Chang, Leonnie van Eert, Kenneth Flijders, Shaundell Horton, Soeki Irodikromo, Sri Irodikromo, Rinaldo Klas, John Lie A Fo, Kurt Nahar, Sunil Puljhun, Dhiradj Ramsamoedj, Xavier Robles de Medina, Roddney Tjon Poen Gie, Kit-Ling Tjon Pian Gi, René Tosari, Steven Towirjo, Wilgo Vijfhoven en Hanka Wolterstorff.
Readytex Art Gallery nodigt een ieder uit voor haar ‘Open house’ op de TNF van donderdag 2 maart aanstaande. Het wordt voor kunstenaars en kunstliefhebbers een ontspannen avond vol kunst en gezellige babbels. En wie weet komen er nog enkele interessante kunstdiscussies op gang. Zij raden u aan om van de gelegenheid gebruik te maken de kunstenaars in wiens werk u geïnteresseerd bent, persoonlijk over hun werk te spreken. Op enkelen na, zullen de meeste in Suriname woonachtige kunstenaars wel aanwezig zijn. Ook bij het team van Readytex Art Gallery kunt u natuurlijk met uw vragen en opmerkingen terecht.

error: Kopiëren mag niet!