SS Promotions organiseert Phagwa Kick Off Splash

SS Promotions organiseert Phagwa Kick Off SplashDe showorganisatie SS Promotions organiseert een Phagwa Kick Off Splash in verband met het Phagwafeest op maandag 13 maart. Speciaal hiervoor heeft promotor Shamy Khusial een line-up in elkaar gezet met buitenlandse artiesten. We hebben de muziekgroep 2Famous met de bekende artiesten Selecta, Sadhana Lila en Nass. Ook zal de introductie van hun nieuwste Bollywoodzanger Rich plaatsvinden tijdens deze party, zegt Khusial verder. We hebben ook Kieren Kedar van de formatie The Band uit Nederland. Hij heeft veel hits gescoord zoals Mere mehboob, Dil Tha Akela en Dil Chahe. De populaire artiest Wietwa –The Rokstar zal ook van de partij zijn samen met Ako.
Wietwa zal zijn nieuwe nummers Bakarni ke aurat en Kofferbak Systeem deel 2 ook ten gehore brengen voor het publiek. De originele zanger van het nummer Tana nanana IJ Dhanai zal ook aanwezig zijn. Hij is de zanger van dit nummer en daarna hebben vele anderen het nummer nagezongen, zegt Khusial. Volgens Khusial wordt het een show met allerlei soorten muziek te weten chutney, soka, bubbling, house, van alles.
Op zaterdag 4 maart treden de artiesten op in de Anthony Nestysporthal en op vrijdag 10 maart in NTC Nickerie. Het worden slechts 2 optredens met deze line-up. Zij zullen begeleid worden door muziekgroep Xtenzz. Khusial verklapt dat het heel goed gaat met de kaartenverkoop tot nu toe, ondanks veel tegenwerking van andere organisaties. Ik kijk uit naar 2 succesvolle shows zowel in Paramaribo als in Nickerie. De mensen zullen zeker ook waar krijgen voor hun geld. We hebben een repertoire bestaande uit meer dan 40 nummers. Dus de mensen zullen zeker genieten van alle hits die gepresenteerd zullen worden, aldus Shamy Khusial, promotor van SS Promotions.

error: Kopiëren mag niet!